Glitch?


 Topic: Glitch?
Users reading this topic: There are no members reading this topic.
This topic was closed by DasakeUchiha 
  Posted on March 25, 2013 23:52
Britishboii
Rank: member

Forum Rank:
Fiery Heart

Posts: 662
Joined on:
October 3, 2012
#1
So when I went to go update my avatar I couldn't see the box to upload a custom one that I wanted to. Is this a glitch, is anyone else having problems with this?

Also, I can't see mine or anyone's else signatures on the profile page..

Help...
  Posted on March 25, 2013 23:53
Sky-NL
Rank: member

Forum Rank:
Licker

Posts: 1930
Joined on:
June 13, 2010
#2
no nigga it's not
  Posted on March 25, 2013 23:54
Narutorazengan25
Rank: member

Forum Rank:
Legend

Posts: 18202
Joined on:
September 24, 2009
#3
Mu

~By Kenny


Last Work: Link PicsIIAsk me lolIISig by Sakura__Uchiha <3IIAvatar by Pain_AlagoanoII
  Posted on March 25, 2013 23:56
fabian009
Rank: member

Forum Rank:
N-A Illuminati

Posts: 6403
Joined on:
February 8, 2010
#4
Narutorazengan25 wrote:
Mu

~By Kenny

this

Credits to LifeAlpha for avatar and signature.
  Posted on March 25, 2013 23:56
kyuubinaru
Rank: member

Forum Rank:
N-A Illuminati

Posts: 4814
Joined on:
November 26, 2008
#5
Narutorazengan25 wrote:
Mu

~By Kenny

Mu2
  Posted on March 26, 2013 00:03
Britishboii
Rank: member

Forum Rank:
Fiery Heart

Posts: 662
Joined on:
October 3, 2012
#6
Sky-NL wrote:
no nigga it's not

Shut up.

Narutorazengan25 wrote:
Mu

~By Kenny


Oh, thank you Kenny. haven't been in awhile.
  Posted on March 26, 2013 00:54
delax321
Rank: member

Forum Rank:
N-A Illuminati

Posts: 6681
Joined on:
August 20, 2009
#7
pornstars