|:NKRI Clan:| Republic Indonesia |


 Topic: |:NKRI Clan:| Republic Indonesia |
Users reading this topic: There are no members reading this topic.
  Posted on December 27, 2009 03:16
-NKRI-
Rank: member

Forum Rank:
Pumpkaboo

Posts: 29
Joined on:
March 5, 2009
#1

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



We are growth from an idea that there is no one Indonesian in naruto arena that have legitimation use our country name or attribute become an group, forum or clan. The one that have the legitimation just only Indonesian government
We used RepubLic Indonesia to confirm that we are from Indonesia and we never be apart of any clan from Indonesia in the past. NKRI is an abbreviation that confidencial for other people..

NKRI Clan create a Hidden Island as their headquarters with name Hidden Shuriken Island with Demolisher city as center activity, why we create an island as our headquartersůfrom naruto story, we know that in the land of fire there is a village called konohagakure, the different between naruto and with us, we live on Islands Country of Indonesia, so making a village will to hamper our movement, so we choose to make an island. Our symbol colour originally taken from our nation flag and inspired by uchiha clan symbol, why we choose uchiha..because we know just only uchiha clan that can controlled beast, just like with us.

Like konoha that have will of fire, we also have it that called Will of Pancasila which Pancasila mean five foundation that NKRI comrade have to become honest, loyal, friendship, ikhlas and totally for the clan

NKRI clan was started with so many obstacle and challenge from internal or external side the clan. Time by time, all obstacle and challenge have passed and we always evaluation ourselves for the next obstacle and challenge in the future.

NKRI clan will always regeneration, doing adaptation, evolution, and reflection the past to become a mirror in the future, From this moment, thanks for Tita_Log_in, Aldy_13, xxanbuegaxx, Affa, Hasantheluv and many people that can't be exressed who give their faith and power for a reason that we have to:noworry ......--:~:_We Live to demolish dominance_:~:--.....until the end of time

Organization : RepubLic Indonesia (NKRI)
Country : Islands Country of Indonesia
Location : Demolisher City, Hidden Shuriken Island

You can see our Island by using map or something, but you will never found it until we invite you to enter our island...for detail..just read our island profile



------------------------------------
In Indonesia Languages
------------------------------------
Cerita Singkat
------------------------------------

Kami tumbuh dari sebuah ide dasar bahwa tidak ada satupun orang indonesia yang mempunyai legitimasi atau dapat memonopoli nama indonesia di naruto arena sebagai nama grup, klan ataupun forum.Satu-satunya yang memiliki legitimasi tersebut hanya pemerintah indonesia. Kami menggunakan nama RepubLic Indonesia untuk menegaskan bahwa kami dari Indonesia serta kami tidak pernah menjadi bagian dari klan indonesia manapun dimasa lalu. NKRI adalah abrevasi klan ini yang kepanjangannya adalah rahasia bagi klan lain.

Klan NKRI menciptakan pulau tersembunyi dengan nama Hidden Shuriken Island dengan kota Demolisher (Demolisher City) sebagai pusat kegiatannya, mengapa kami menciptakan pulau sebagai markas besar kami?.....Berangkat dari cerita naruto, kita tahu di negara api ada sebuah desa dengan nama konohagakure, perbedaan kita dengan cerita naruto...kita hidup di negara kepulauan Indonesia sehinga jika hanya membuat desa itu akan menghambat pergerakan kami, sehingga kami memilih untuk membuat sebuah pulau. Simbol klan ini terinspirasi dari warna bendera Indonesia dan simbol klan uchiha, mengapa uchiha?...sebab kita semua mengetahui bahwa hanya klan uchiha yang bisa mengendalikan Siluman berekor (Bijuu/Jinchuriki) atau bahkan mungkin membunuhnya seperti kami semua

Seperti halnya dengan desa konohagakure dicerita naruto manga yang memiliki tekad api (Will of Fire) sebagi ideoligi desanya, kami pun memilikinya yang disebut Tekad Pancasila (Will of Pancasila) yang berarti lima dasar dimana setiap comrade NKRI harus bersikap baik, bersahabat, ikhlas, jujur dan totalitas yang tinggi untuk klan

Klan NKRI dimulai dengan begitu banyak hambatan dan tantangan baik yang sifatnya internal maupun eksternal, namun seiring dengan waktu, semua hambatan dan tantangan tersebut dapat kami atasi dan kami akan terus mengevaluasi diri kami untuk hambatan dan tantangan dimasa yang akan datang.

Klan NKRI akan terus beregenerasi, melakukan adaptasi, evaluasi dan merefleksikan masa lalu untuk menjadi cermin dimasa yang datang. Pada kesempatan ini, terima kasih sebesar-besarnya untuk Tita_Log_in, Aldy_13, xxanbuegaxx, Affa, Hasantheluv, lordrockzz dan sejumlah pihak lainnya yang tidak disebutkan namanya....yang telah memberikan kepercayaan dan kekuatanya untuk sebuah alasan bahwa kita harus........--:~:_Kita Hidup Untuk Meruntuhkan Dominasi_:~:--.....Hingga akhir waktu.


Clan Council : _Aien_, Tita_log_In, Hasantheluv, Kage--Assasins
Beside as founder of NKRI, we actually do activity as advisor of ths clan

Clan Leader : Sheriftambakoso, debuota, painakatsukirz, rezaruk_23
Think and do activity to Build and expand the clan
-----------------------------------------------------------------------------

CIA_Squad : CR3_Crocodile & xxanbu_egaxx
Clan Intelligent Agency have duty that can't be expressed

CBI_Squad
Chief : Affa
Member : Pirhe_csteam, The_Master_Bijuu, Kevin_Crash,
Clan Bureau Investigation have duty to oversee our member clan, our forum on naruto board, our chat box, give an warning and recommended discharge to our clan member, recruit and to guide NKRI member and also arrange internal or eksternal tournament

ITB_Squad
Chief : Koyimatu
Member : Koez, Fai
Institut Teknologi Bandung Squad is an honor squad for ITB clan that have joined NKRI clan

CES_Squad
Chief : Vvip889
Clan Elite Shinobi have duty to get the highest level on naruto arena



Hidden Shuriken Island is a hidden island that was created by NKRI clan with used water, wind, fire, land and lighting seal and also used beast chakra like kyubi, sanbi, ichibi and many more including ancient beast like dragon(naga).

Organization : RepubLic Indonesia (NKRI)
Country : Islands Country of Indonesia
Location : Demolisher City, Hidden Shuriken Island
Facility : Maximum Level
Security : Maximum Level
Natural Resource: ~~~~~~Top Secret~~~~~~
Population : ~~~~~~Top Secret~~~~~~
Latitude/longitude: ~~~~~~Top Secret~~~~~~



All peoples that live on this island doing activity like other human, but they know that one different between human usually with them, because they are shinobiůNKRI Clan shinobi.



All NKRI shinobi improved their abilty by training and participate on internal tournament tthat held on Demolisher Arena in Demolisher City, Hidden Shuriken Island




By Arkil, Ucu n Fathur Sensei

Shuriken 5 side: Lima sisi merncerminkan bahwa shinobi NKRI harus memiliki sikap dasar, yang biasa disebut Pancasila Clan yaitu kejujuran, kesetiaan, keikhlasan, kesetiakawanan, serta totalitas untuk clan

Lingkaran merah putih; Merah putih merupakan warna bendera Indonesia sementara bentuk lingkaran merujuk pada salah satu klan elit di manga naruto namun dengan sedikit perubahan bentuk yaitu klan uchiha



1. Menghormati semua anggota clan
2. Tidak melakukan spam, flam, dan double post di Thread RepubLic Indonesia (NKRI)
3. Pernyataan perang dengan clan lain dikeluarkan oleh Boss
4. Tidak menimbulkan masalah antar anggota clan serta dengan anggota clan lain
5. Yang berhak manaikkan atau menurunkan status trial, member, captain adalah wewenang Boss dan Alternative (Alt) Leader
6. Usul dan saran anggota klan sangat dihargai namun dilarang keras mengintervensi kebijakan Boss
7. Aturan tambahan akan disesuaikan dengan kebijakan Boss



1. Bagi yang melanggar akan mendapat peringatan
2. Jika melakukan pelanggaran dua kali tanpa konfirmasi yang jelas kepada salah satu yang tersebut, yaitu CBI_squad, Alternative (Alt) Leader, atau Boss via posting di thread NKRI akan dikenakan sanksi


~=~ Shinobi
1. Menghubungi Chief CBI_Squad via posting di thread NKRI di naruto board tentang kesediaan anda menjadi anggota RepubLic Indonesia (NKRI)
2. Jumlah menang harus lebih besar dari jumlah kalah, namun bila poin ini tidak dapat dipenuhi anda boleh tetap bergabung namun harus sering aktif online (OL) minimal 3 kali semingu , bila online hadir di chat box NKRI dan meminta bimbingan kepada para senior di clan
3. Mengirim profil anda via posting di thread NKRI di naruto board dengan format
Nama(asli) :
Username :
Email :
Alamat :
~=~ GFXer
1. Menghubungi Boss, Alternative (Alt) Leader atau RiAc_Squad via posting di thread NKRI di naruto board tentang kesediaan anda menjadi anggota RepubLic Indonesia (NKRI)
2. Silahkan mengepost hasil karya anda di thread NKRI di naruto board untuk dinilai oleh Boss
3. Seperti pada poin tiga di perekrutan shinobi



--------------------------------------------------------
- Th3 Gre4t ShiCibUkaI (TGS) clan
--------------------------------------------------------

Hidden Shuriken Island Tournament

1st Hidden Shuriken Island Tournament winner : Hasantheluv


One natioan, One Language, one homeland....Indonesia
Proud to be Indonesian
  Posted on December 27, 2009 03:17
-NKRI-
Rank: member

Forum Rank:
Pumpkaboo

Posts: 29
Joined on:
March 5, 2009
#2
~=Avatar=~
(Invalid img)


One natioan, One Language, one homeland....Indonesia
Proud to be Indonesian
  Posted on December 27, 2009 03:17
-NKRI-
Rank: member

Forum Rank:
Pumpkaboo

Posts: 29
Joined on:
March 5, 2009
#3


~=Signature=~



----



One natioan, One Language, one homeland....Indonesia
Proud to be Indonesian
  Posted on December 27, 2009 03:18
-NKRI-
Rank: member

Forum Rank:
Pumpkaboo

Posts: 29
Joined on:
March 5, 2009
#4
Hidden Shuriken Island Tournament

1st Hidden Shuriken Island Tournament winner : Hasantheluv


One natioan, One Language, one homeland....Indonesia
Proud to be Indonesian
  Posted on December 27, 2009 03:18
-NKRI-
Rank: member

Forum Rank:
Pumpkaboo

Posts: 29
Joined on:
March 5, 2009
#5
reserved for later


One natioan, One Language, one homeland....Indonesia
Proud to be Indonesian
  Posted on December 27, 2009 03:20
dark_1star
Rank: member

Forum Rank:
Unfriendly Ghost

Posts: 10186
Joined on:
August 26, 2007
#6
Thread baru, aku suka klan ini, jika hanya
Aku enouth baik untuk bergabung
  Posted on December 27, 2009 03:22
_Aien_
Rank: member

Forum Rank:
Howling Werewolf

Posts: 728
Joined on:
September 16, 2007
#7
Demolisher time again.........:cool


~ Kage ~
  Posted on December 27, 2009 03:23
ToxiCyClone
Rank: member

Forum Rank:
Bloodthirsty Vampire

Posts: 1117
Joined on:
July 8, 2009
#8
That's a lot to read

Sig made by me/Thanks to RuneFang for the avy/Gfxing teacher:Hansio
My Art Gallary./funniest topic ever/1000th post / render world
Mods Sign Here:
  Posted on December 27, 2009 03:24
Kage--Assasins
Rank: member

Forum Rank:
Wicked Witch

Posts: 392
Joined on:
October 24, 2009
#9
New thread...new spirit....let start 2nd phase for demolisher........:cool

edit:
- if you have bad avatar and signature please do not post here:oh
- Please do not negative coomment or do spaming overhere or you will be reported:oh
Tenet of the Sith: Power of the Dark Side

  Posted on December 27, 2009 03:32
painakatsukiRZ
Rank: member

Forum Rank:
Bloodthirsty Vampire

Posts: 1577
Joined on:
April 6, 2009
#10
azzalammualaikumz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ini trhead baru????

wew keren
Hard Work, Work Hard
~Calm Politician


Tired But Still Playing
Active But Not Playing
~The Legend And Simple GFXers

.::Sie Sind Das Essen Und Wir Sind Die J├Ąger
I Take Request of Sig or Something But Not Avy - Just PM Me
  Posted on December 27, 2009 04:13
_Saint_
Rank: member

Forum Rank:
Howling Werewolf

Posts: 527
Joined on:
December 17, 2008
#11
new tread haha:laugh
that's time to demolisher:notrust
New tread New Hope

Time to Demolish Dominance
Leader Of NKRI
:|:My Profile:|:My Clan Profile:I:highest streak:+34:|:Highest lvl:41



  Posted on December 27, 2009 07:49
debuota
Rank: member

Forum Rank:
Black Cat

Posts: 165
Joined on:
August 5, 2007
#12
Assalamualaikum
Salam Sejahtera

Awesome
New thread for new spirit


@Saint
Thanks for your information bro


@Boss Gank
Aye2 Captain


@KageA
Roger that


@All NKRI Shinobi
Time for dance.. Um.. I mean Demolish dominance
I Do Not Consider Myself To Do Justice
But I Do Not Consider Myself To Do Evil Either
(Invalid img)
Click here to feed me a Treat!
  Posted on December 27, 2009 08:16
xxanbu_egaxx
Rank: member

Forum Rank:
Bloodthirsty Vampire

Posts: 1058
Joined on:
December 1, 2007
#13
wow baru ya ?
seppp jdi smakin bersemangat!!!!!!
Member of Republic Indonesia (NKRI)


  Posted on December 27, 2009 10:37
_Saint_
Rank: member

Forum Rank:
Howling Werewolf

Posts: 527
Joined on:
December 17, 2008
#14
Assalamualaikum
Salam Sejahtera


@Saint
Thanks for your information bro


you're welcome
weww kok tread msh sepi:push
Leader Of NKRI
:|:My Profile:|:My Clan Profile:I:highest streak:+34:|:Highest lvl:41



  Posted on December 27, 2009 13:41
painakatsukiRZ
Rank: member

Forum Rank:
Bloodthirsty Vampire

Posts: 1577
Joined on:
April 6, 2009
#15
azzalammualaikumz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
met malem all
malem yang gelap

@saint:wew ia,masih sspi
@debu:numpang ngomong aja hehe
@ega:ia hehe
@all:SEMANGAT!!!(KALO GAK AWAS LO!!)
Hard Work, Work Hard
~Calm Politician


Tired But Still Playing
Active But Not Playing
~The Legend And Simple GFXers

.::Sie Sind Das Essen Und Wir Sind Die J├Ąger
I Take Request of Sig or Something But Not Avy - Just PM Me